La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Divendres XXIV de durant l'any

Descarregar
Text de l'Evangeli (Lc 8,1-3): Jesús passava per cada vila i per cada poble predicant i anunciant la Bona Nova del Regne de Déu. L'acompanyaven els Dotze i algunes dones (...) que els proveïen amb els seus béns. En aquell temps, Jesús passava per cada vila i per cada poble predicant i anunciant la Bona Nova del Regne de Déu. L'acompanyaven els Dotze i algunes dones que havien estat curades d'esperits malignes i de malalties: Maria, l'anomenada Magdalena, de la qual havien sortit set dimonis, Joana, la muller de Cuses, administrador d'Herodes, Susanna i moltes altres, que els proveïen amb els seus béns.

Il·lustració: Pili Piñero

Avui surt un tema important: Jesucrist, ja fa 20 segles, comptava amb les dones. Es recolzà molt particularment en llur col•laboració i fou molt curós amb la feminitat. En aquells temps la dona no comptava per a res. Ni tan sols podia actuar com a testimoni en un judici. Amb Jesús les coses començaren a canviar...

—Qui recolzà Jesús al Calvari? Qui estigué al sepulcre per a l’enterrament? Qui trobà allí mateix el Senyor quan ressuscità? Et calen més preguntes? Qui porta retard no és Déu, sinó els homes!

La nova web d'evangeli.net ja està disponible. Esperem que la distribució dels continguts i les noves funcionalitats facilitin la lectura i meditació de l'Evangeli i el seu comentari.