La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

Contemplar l'Evangeli d'avui


Benvolgut amic / amiga:

 

Amb la vostra generositat i entusiasme els temps s'han avançat i, finalment, durant la setmana passada des d'evangeli.net s'enviaren —arreu del món— més d'1 MILIÓ de mails amb l'Evangeli del dia acompanyat d'un comentari. En el gràfic podeu veure el llarg camí que hem recorregut en 8 anys:

En les properes hores, enviarem (per e-mail!!!) una presentació d'evangeli.net a la Secretaria d'Estat del Vaticà: des d'allí hom realitzarà el tràmit oportú per a mostrar-ho directament al Papa, qui tant està encoratjant l'evangelització a través d'internet: «L'Església considera que els fidels han de tenir fàcil accés a la Sagrada Escriptura, perquè les persones tenen el dret a trobar la veritat» (Benet XVI).

L'equip d'evangeli.net, amb agraïment, t'envia una fraternal salutació.

 

+ + + + +

* Si vols SUBSCRIURE'T (rebre l'Evangeli de cada dia, comentat breument), clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!

* Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: també és molt fàcil. Al teu amic se li demanarà la seva pròpia confirmació per tal de completar l'ALTA.