La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

evangeli.net

Benvolguts amics:

Anticipem el nostre servei Master·evangeli.net del Diumenge XXI del Temps Ordinari. Demà contemplarem Jesucrist anunciant a Simó Pere que ell seria la "pedra" sobre la que edificaria l'Església.

Serveixi el següent passatge com agraïment a Benet XVI pel seu zel com a Pastor Suprem de l'Església, intensament manifestat en aquestes joioses hores de la JMJ:

(...) El Papa té una potestat suprema, però no per a fer allò que li apeteixi: ell no és un "dictador", sinó que ha de ser el garant de l'obediència. Ell es deu al Crist: és el seu cap visible. Es deu a la Revelació: és el seu guardià. Es deu a la Veritat: és el seu mestre. Es deu als seus germans: és el Sant Pare! Es el "servent dels servents de Déu. —Déu Esperit Sant, us demanem que conserveu, envigoriu i defenseu el Papa. (VEURE MÉS)

L'Equip d'evangeli.net

***

evangeli.net: "Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació) i "Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)

 

+ + + + +

Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil! (al teu amic se li demanarà la seva pròpia confirmació per tal de completar l'ALTA)