La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

Contemplar l'Evangeli d'avui

Joseph Ratzinger és a punt d'acomplir 60 anys de sacerdoci: felicitats, Benet XVI! Ell és el "mestre" de la fe —el veritable "master"— a l'Església: Déu l'ha elegit per aquesta missió.

Per això, Master·evangeli.net ha incorporat (d'un mode indirecte) el Papa en la redacció. Estem demanant al nostre equip que redacti els breus comentaris de Master·evangeli.net inspirant-se sobretot en paraules, expressions i arguments de Benet XVI.

A partir d'ara, la major part dels nostres comentaris apareixeran "firmats" per: REDACCIÓ d'evangeli.net (elaborat a partir de textos de Benet XVI). Ja pots veure-ho en el servei de la festa de demà: Sant Pere i sant Pau, apòstols (cliqueu aquí).

Somiem amb difondre per tot arreu les explicacions —genials!— del Papa. Des de Master·evangeli.net viurem aquest somni tot aprofitant la gran oportunitat d'INTERNET. Ajuda'ns! Agraïts com sempre, et saluda l'Equip d'evangeli.net.

+ + + + +

Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil! (al teu amic se li demanarà la seva pròpia confirmació per tal de completar l'ALTA)