La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

evangeli.net

Benvolguts amics i amigues:

Avui comença l'Any de la fe. «Avui com ahir —ha escrit Benet XVI— Jesús ens envia pels camins del món per a proclamar el seu Evangeli a tots els pobles de la terra (...). Caldrà intensificar la reflexió sobre la fe per tal d'ajudar a tots els creients en el Crist a què llur adhesió a l'Evangeli sigui més conscient i vigorosa» ("Porta fidei", 7-8).

Des de Contemplar l'Evangeli d'avui, gràcies a Déu, LA NOSTRA DIFUSIÓ online de l'Evangeli comentat assoleix fites inimaginables fins fa pocs anys: 216.000 subscriptors per e-mail; més de 10.000 visites diàries a la web des de 181 països; 4.500 seguidors directes per Facebook i més d'un miler a través de Twitter... i un incalculable sens fi de reenviaments, enllaços, etc.

A més, Master·evangeli.net ofereix uns 500 comentaris breus per a la reflexió teològica de l'Evangeli del dia. La TAULA de MATÈRIES i el CERCADOR permeten elegir directament els temes teològics.

Al llarg de l'Any de la fe ampliarem la nostra contribució tot incorporant nous comentaris redactats per sacerdots de les més diverses procedències, nous temes doctrinals, i en més idiomes (alemany i polonès). Desitgem que evangeli.net sigui per a tu un instrument útil per a la difusió de l'Evangeli i reflexió sobre la fe.

Agraïts per la teva pregària, et saluda l'Equip d'evangeli.net.

***

evangeli.net: "Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació) i "Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)

 

+ + + + +

Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!