La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

  evangeli.net  

Benvolgut amic/amiga,

 

Temes·evangeli.net publica la tercera part del document “El trànsit a un nou temps! La Divina Misericòrdia”.

 

Una de les peculiaritats d'aquests temps és el sorprenent augment de les aparicions de la Mare de Déu. Aquest fet l'interpretem com una característica especial del temps de la Divina Misericòrdia. El capítol que publiquem avui tracta, precisament, de “La PARAULA de la MARE de DÉU”.

 

Algunes de les “visitacions” de Santa María ja han estat reconegudes per l'Església —tot i així no són dogma de fe—, mentre que unes altres estan pendents de judici: també informem d'aquestes aparicions, sense tractar d'avançar-nos al judici de l'autoritat eclesiàstica. 

 

En alguns casos, —com a Garabandal i Medjugorje— els vidents han estat visitats per Santa María milers de vegades. Aquest fenomen —que sapiguem— és inèdit. Què ens està dient la Mare de Déu? Aquesta insistència, és un avís?

 

En els pròxims dies publicarem els dos capítols finals: “Advertiments, miracles i càstigs” i “Quan? Com? Què haurem de fer?”.

 

Agraïts per la teva atenció, et saluda cordialment,

 

Antoni Carol i Hostench, pvre.

(Coordinador General d’evangeli.net)

evangeli.net
"Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació)
"Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)
"L’Evangeli d’avui per a la família" (Evangeli d'avui + imatge + catequesis)
Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!
pixel tracking