La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

Contemplar l'Evangeli d'avui


Benvolgut amic / amiga:

 

Ens arriba al cor aquest missatge recent del Papa: «El sacerdot es troba com a l'inici d'una "nova història" (...). Ha d'anunciar l'Evangeli tot servint-se també dels mitjans que aporta la nova generació [de tecnologies: blogs, webs...].

»La Paraula podrà així navegar mar endins envers les nombroses cruïlles que crea la densa xarxa d'autopistes del ciberespai, i afirmar el dret de la ciutadania de Déu en cada època» (Benet XVI, Jornada de les Comunicacions Socials 2010).

En les properes setmanes, evangeli.net incorporarà nous comentaris procedents de:

* Campeche, MÉXICO (Pbro. Luis Alfonso Gala Rodríguez) (Dimecres de Cendra)

* Merlo, ARGENTINA (Pbro. Gerardo Gómez)

* Brownsville, ESTADOS UNIDOS (Fr. Eusebio Martinez)

* Colonia, ALEMANIA (Dr. Johannes Vilar)

* Mumbai, INDIA (Fr. Austin Norris)

Encara dins de l'Any Sacerdotal de l'Església, demanem oracions per a tots els sacerdots del món i, particularment, per als més de 200 que formen part de la nostra Redacció.

Amb agraïment i afecte, us saluda l'Equip d'evangeli.net.

 

+ + + + +

* Si vols SUBSCRIURE'T (rebre l'Evangeli de cada dia, comentat breument), clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!

* Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: també és molt fàcil. Al teu amic se li demanarà la seva pròpia confirmació per tal de completar l'ALTA.

La nova web d'evangeli.net ja està disponible. Esperem que la distribució dels continguts i les noves funcionalitats facilitin la lectura i meditació de l'Evangeli i el seu comentari.