La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

evangeli.net

Benvolgut amic/amiga:

«Misericòrdia és el darrer y suprem acte amb el qual Déu ve al nostre encontre». Aquest encontre s’ha “concentrat” en «Jesucrist, el rostre de la misericòrdia del Pare» (Papa Francesc). Des de fa 2.000 anys l’Església no ha estalviat esforços per tal de conduir-nos al Crist.

I des de dates molt recents, un invent increïble com és Internet —una guspira de la creativitat divina— ha accelerat la difusió de la Paraula de Déu fins a nivells fins ara mai vistos ni somniats. Modestament, evangeli.net forma part d’aquesta aventura d’evangelització cibernètica.

El vídeo 13 anys d’evangeli.net (9 minuts) resumeix aquesta meravellosa història. Tot començant el 2016 et saludarem amb un altre vídeo sobre els nostres immediats projectes i il·lusions per tal d’apropar el rostre de Jesús a milions de persones.

La teva pregària i la teva recomanació són el millor ajut que pots prestar-nos. Amb agraïment, et saluda l’Equip d’evangeli.net.

***

evangeli.net: "Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació) i "Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)

 

 

+ + + + +

Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!