La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dijous 25 de durant l'any

Descarregar
Text de l'Evangeli (Lc 9,7-9): El tetrarca Herodes va sentir parlar de tot el que succeïa, i estava intrigat, perquè alguns deien que Joan havia ressuscitat d'entre els morts; d'altres, que Elies s'havia aparegut; i d'altres, que havia ressuscitat un dels antics profetes. Herodes va dir: «A Joan, jo el vaig fer decapitar. Però, qui és aquest de qui sento a dir tot això?». I tenia ganes de veure Jesús. En aquell temps, el tetrarca Herodes va sentir parlar de tot el que succeïa, i estava intrigat, perquè alguns deien que Joan havia ressuscitat d'entre els morts; d'altres, que Elies s'havia aparegut; i d'altres, que havia ressuscitat un dels antics profetes. Herodes va dir: «A Joan, jo el vaig fer decapitar. Però, qui és aquest de qui sento a dir tot això?». I tenia ganes de veure Jesús.

Il·lustració: Pili Piñero

Avui ens trobem davant un altre personatge que cerca el “déu pallasso”. Tenia les seves inquietuds... Però no superava el nivell de la curiositat esotèrica. Quelcom molt actual! Empanada mental total.

—Cercava veure’l! ¿No seria millor “seguir-lo”? Quan un no veu el proïsme (perquè el mata, el trepitja, el critica, passa d’ell...) tampoc veu Déu.