dimecres, 8 de febrer de 2023

Jesús parla a la gent sobre la puresa del cor: «Les coses que surten de l’home, aquestes són les que contaminen l’home!»

Jesús parla a la gent sobre la puresa del cor: «Les coses que surten de l’home, aquestes són les que contaminen l’home!»
Il·lustració
Picanyol
Puzzle
Jugar
Trivia
de preguntes
Dimecres 5 durant l'any
Text de l'Evangeli
Mc 7,14-23
Jesús convocant una altra vegada la multitud, els deia: «Escolteu-me tots i enteneu: no hi ha res fora de l’home que entri en ell, que pugui contaminar-lo; sinó que les coses que surten de l’home, aquestes són les que contaminen l’home!».
Comentari de L’Evangeli
Avui Jesús ens diu d’on provenen els mals del món: dels nostres cors. Els deixebles no el varen entendre i li pregunten... Avui tampoc ho entenem: sempre que passa alguna cosa dolenta la culpa la té un altre (gairebé mai la tinc jo!). I, si no és un “altre”, aleshores la culpa la té el “sistema”, el “clima”, “aquest segle”..., és a dir, quelcom genèric i impersonal. —No ens enganyem! Pregunta’t: què faig jo?; què hi ha al meu cor?

La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

Accepto