La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dijous 2 de Pasqua

Descarregar
Text de l'Evangeli (Jn 3,31-36): Els qui creuen en el Fill tenen vida eterna. El qui ve de dalt està per damunt de tots. Els qui són de la terra són terrenals i parlen de manera terrenal. El qui ve del cel està per damunt de tots, i dóna testimoni d'allò que ha vist i sentit, però ningú no admet el seu testimoni. Els qui l'admeten, acrediten que Déu diu la veritat, perquè l'enviat de Déu comunica les paraules de Déu, ja que ell dóna sense límits l'Esperit. El Pare estima el Fill i ho ha posat tot a les seves mans. Els qui creuen en el Fill tenen vida eterna, però els qui es neguen a creure en el Fill no veuran la vida: el judici de Déu pesa damunt d'ells.

Il·lustració: Pili Piñero

Avui Jesús —Déu Fill— ens diu una altra vegada que Ell ve del cel. Ja que ha viscut al cel, el Fill pot parlar-nos de la Casa eterna, i també de la seva Família: el Pare i l’Esperit Sant.

—Nosaltres encara no hem estat al cel: per això hem de confiar en les paraules del Senyor. Bo i seguint-lo a Ell començarem ja a assaborir el cel on ens espera el Pare.