La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dimarts 3 de Pasqua

Descarregar
Text de l'Evangeli (Jn 6,30-35): «Jo sóc el pa de vida: qui ve a mi no passarà fam». En aquell temps, la gent digué a Jesús: «I tu, quin senyal prodigiós realitzes, perquè el vegem i et creguem? Què pots fer? Els nostres pares van menjar el mannà en el desert, tal com diu l'Escriptura: Els donà pa del cel per aliment». Llavors Jesús els respongué: «Us ho ben asseguro: no és Moisès qui us ha donat el pa del cel; és el meu Pare qui us dóna l'autèntic pa del cel. El pa de Déu és el que baixa del cel i dóna vida al món». Ells li demanen: «Senyor, dóna'ns sempre pa d'aquest». Jesús els diu: «Jo sóc el pa de vida: qui ve a mi no passarà fam i qui creu en mi no tindrà mai set».

Il·lustració: + Sr. Josep Lluís Martínez i Picañol (Picanyol)

Avui la gent demana a Jesús un miracle per a creure en Ell. En temps de Moisès el poble jueu s’alimentà al desert durant anys amb el “manà” (una mena de pa molt fi que apareixia al terra cada matí). Però el Senyor els respon que qui dóna el veritable “pa del cel” és el Pare.

—Qui és el pa baixat del cel? Jesús mateix, enviat pel Pare. Per això, si ets amb Jesús ja no patiràs fam: tindràs pau i alegria.