La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dimecres 3 de Pasqua

Descarregar
Text de l'Evangeli (Jn 6,35-40): «Qui ve a mi no passarà fam». En aquell temps, Jesús digué a la gent: «Jo sóc el pa de vida: qui ve a mi no passarà fam i qui creu en mi no tindrà mai set. Però ja us ho he dit: vosaltres m'heu vist i encara no creieu. Tots els qui el meu Pare em dóna vindran a mi, i jo no trauré pas fora ningú que vingui a mi, perquè no he baixat del cel per fer la meva voluntat, sinó la voluntat del qui m'ha enviat. I la voluntat del qui m'ha enviat és aquesta: que jo no perdi res d'allò que Ell m'ha donat, sinó que ho ressusciti el darrer dia. Perquè aquesta és la voluntat del meu Pare: que tots els qui veuen el Fill i creuen en Ell tinguin vida eterna. I jo els ressuscitaré el darrer dia».

Il·lustració: Francesc Badia

Avui Jesús torna a dir que Ell és el “pa de vida”. Déu és el nostre creador i salvador: si som els seus amics, res hem de témer i tindrem pau. Inclús estarem contents si tenim algun sofriment, perquè ens recordarem de què el Crist patí per amor a nosaltres per tal de dur-nos al cel.

—La vida eterna amb Jesús i els nostres éssers estimats, és a dir, el cel: al final de la vida això és l’únic que compta.