La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Diumenge 5 (B) de Pasqua

Descarregar
Text de l'Evangeli (Jn 15,1-8): «Jo sóc el cep veritable». En aquell temps, Jesús digué als seus deixebles: «Jo sóc el cep veritable i el meu Pare és el vinyater. Les sarments que no donen fruit, el Pare les talla, però les que donen fruit, les neteja perquè encara en donin més. Vosaltres ja sou nets gràcies al missatge que us he anunciat. Estigueu en mi, i jo estaré en vosaltres. Així com les sarments, si no estan en el cep, no poden donar fruit, tampoc vosaltres no en podeu donar si no esteu en mi.

»Jo sóc el cep i vosaltres les sarments. Aquell qui està en mi i jo en ell, dóna molt de fruit, perquè sense mi no podeu fer res. Si algú se separa de mi, és llençat fora i s'asseca com les sarments. Les sarments, un cop seques, les recullen i les tiren al foc, i cremen. Si esteu en mi i les meves paraules resten en vosaltres, podreu demanar tot el que voldreu, i ho tindreu. La glòria del meu Pare és que doneu molt de fruit i sigueu deixebles meus».

Il·lustració: Pili Piñero

Avui, Jesús ens demana que estiguem units a Ell perquè donem fruit. És a dir: aprofitar a fons aquesta vida, créixer plenament com a persona humana i com a fill o filla de Déu, portar a aquesta vida una bona família per portar-me-la al cel amb Déu…

—Sense Déu no podem fer obres grans que romanguin per sempre. Si estic amb Jesús, el Pare em guiarà i em protegirà en els camins d'aquest món. —Jesús, estic amb tu, porta'm al Pare.