La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Divendres 6 de Pasqua

Descarregar
Text de l'Evangeli (Jn 16,20-23a): «Ara vosaltres esteu tristos, però el vostre cor s'alegrarà quan us tornaré a veure. I la vostra alegria, ningú no us la prendrà». En aquell temps, Jesús digué als seus deixebles: «Us ben asseguro que plorareu i us doldreu, mentre que el món s'alegrarà. Vosaltres estareu tristos, però la vostra tristesa es convertirà en alegria. La dona, quan ha d'infantar, està afligida, perquè ha arribat la seva hora; però així que la criatura ha nascut, ja no es recorda més del sofriment, joiosa com està perquè en el món ha nascut un nou ésser. També ara vosaltres esteu tristos, però el vostre cor s'alegrarà quan us tornaré a veure. I la vostra alegria, ningú no us la prendrà. Aquell dia no em fareu cap més pregunta».

Il·lustració: Pili Piñero

Avui, Jesús repeteix que sentirem la seva proximitat i que ens acompanyarà en les nostres dificultats. Fer el bé requereix esforç. Cap ideal noble s’assoleix sense sacrifici. Però, quan hem acomplert el bé, l’alegria és gran, i casi que ni ens recordem de les dificultats.

—Jesucrist ens demana que lluitem per a ser bons com Ell i, si acceptem la seva ajuda, Déu mateix ens condueix a la santedat, al cel. Ni aquí, ni allí, ningú no podrà prendre’ns la joia del viure amb Jesús.