La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

La Santíssima Trinitat (B)

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mt 28,16-20): Jesús els va dir: «He rebut plena autoritat al cel i a la terra. Aneu, doncs, a tots els pobles i feu-los deixebles meus, batejant-los en el nom del Pare i del Fill i de l'Esperit Sant». En aquell temps, els onze deixebles se n'anaren a Galilea, a la muntanya que Jesús els havia indicat. En veure'l, el van adorar; abans, però, havien dubtat. Jesús s'acostà i els va dir: «He rebut plena autoritat al cel i a la terra. Aneu, doncs, a tots els pobles i feu-los deixebles meus, batejant-los en el nom del Pare i del Fill i de l'Esperit Sant i ensenyant-los a guardar tot allò que us he manat. Jo sóc amb vosaltres dia rere dia fins a la fi del món».

Il·lustració: Pili Piñero

Avui escoltem les paraules d’acomiadament de Jesús el dia de la seva Ascensió. Abans ja ens havia parlat espontàniament del seu Pare i de l’Esperit. Crist esmentava —amb naturalitat— aquestes altres dues Persones Divines que són al Cor de Déu. Quin misteri tan gran! No són tres deus, sinó que la Intimitat de Déu la formen Tres Persones unides en un únic Amor.

—Anunciar al món aquesta Bellesa és la missió que Ell ens confia: Déu és Pare, Fill i Esperit Sant. Apassionant!