La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dijous 11 de durant l'any

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mt 6,7-15): Jesús digué als seus deixebles: «Quan pregueu, no parleu per parlar, com fan els pagans: es pensen que amb la seva xerrameca es faran escoltar». En aquell temps, Jesús digué als seus deixebles: «Quan pregueu, no parleu per parlar, com fan els pagans: es pensen que amb la seva xerrameca es faran escoltar. No sigueu, doncs, com ells, que bé sap el vostre Pare de què teniu necessitat abans que li ho demaneu.

»Vosaltres, pregueu així: ‘Pare nostre del cel, santifica el teu nom, vingui el teu Regne, que es faci la teva voluntat aquí a la terra com es fa en el cel. Dóna'ns avui el nostre pa de cada dia; perdona les nostres ofenses, així com nosaltres perdonem els qui ens ofenen; no permetis que caiguem en la temptació, i allibera'ns del mal’. Perquè, si perdoneu als altres les seves faltes, el vostre Pare celestial també us perdonarà a vosaltres; però si no els les perdoneu, el vostre Pare no us perdonarà les vostres».

Il·lustració: Francesc Badia

Avui Jesús ens ensenya a pregar. És fàcil! No es tracta de fer grans discursos com per a impressionar Déu. Els únics que impressionen Déu son els humils, els petits... Jesús vingué petit a la terra, sense fer remor! (és l’estil de Déu). Parlar amb Déu és senzill. Jesús ens invita a parlar amb el Pare tal com Ell ho fa: de Fill a Pare. «Pare nostre, que esteu en el cel...».

—Parla-li amb el cor, com als teus pares...