La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dissabte 14 de durant l'any

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mt 10,24-33): Jesús digué als seus Apòstols: «Si al cap de casa l'han tractat de Beelzebul, molt més hi tractaran els altres de la casa. Per tant, no tingueu por de tots ells, perquè no hi ha res de secret que no s'hagi de revelar, ni res d'amagat que no s'hagi de saber». En aquell temps, Jesús digué als seus Apòstols: «El deixeble no és més que el seu mestre, ni el criat més que el seu amo. El deixeble en té prou de ser com el seu mestre, i el criat, com el seu amo. Si al cap de casa l'han tractat de Beelzebul, molt més hi tractaran els altres de la casa.

»Per tant, no tingueu por de tots ells, perquè no hi ha res de secret que no s'hagi de revelar, ni res d'amagat que no s'hagi de saber. Allò que us dic en la fosca, digueu-ho a plena llum, i allò que sentiu a cau d'orella, pregoneu-ho des dels terrats. I no tingueu por dels qui maten el cos però no poden matar l'ànima; temeu més aviat el qui pot fer que l'ànima i el cos es consumeixin a l'infern. ¿No es venen dos ocells per pocs diners? Doncs ni un de sol no cau a terra si no ho permet el vostre Pare. I pel que fa a vosaltres, fins i tot els cabells, us té comptats. Per tant, no tingueu por: vosaltres valeu més que tots els ocells. A tot aquell qui em reconegui davant els homes, també jo el reconeixeré davant el meu Pare del cel. Però al qui em negui davant els homes, també jo el negaré davant el meu Pare del cel».

Il·lustració: + Sr. Josep Lluís Martínez i Picañol (Picanyol)

Avui necessitem aquest consol de Jesús: els fills de Déu sempre estem davant la mirada atenta del Senyor. Si patim alguna incomprensió, o burla, o injustícia per causa de Déu, hem de saber que res escapa a la seva visió. Si a vegades ens impressiona el mal que hom comet en el món, confiem en la mirada de Déu que tot ho veu: res hi ha ocult als seus ulls!

—T’agradaria “veure-hi” com Déu? Per aquí va la virtut de la fe!