La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dissabte 19 de durant l'any

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mt 19,13-15): Presentaren a Jesús uns infants perquè els imposés les mans i pregués per ells, però els deixebles els renyaven. Jesús digué: «Deixeu estar els infants: no els impediu que vinguin a mi, perquè el Regne del cel és dels qui són com ells». En aquell temps, alguns presentaren a Jesús uns infants perquè els imposés les mans i pregués per ells, però els deixebles els renyaven. Jesús digué: «Deixeu estar els infants: no els impediu que vinguin a mi, perquè el Regne del cel és dels qui són com ells». I, després d'imposar-los les mans, se'n va anar d'allí.

Avui Jesús mostra el seu especial amor envers els nens. Ells són “pobres” d’edat, d’experiència, de coneixença... Per tant, cal atendre’ls amb particular amor. En realitat, tots hem de fer-nos com nens en la presència de Déu. Tan aviat com ens fem una mica “grans” ja ningú pot dir-nos res perquè no escoltem a ningú.

—Davant Déu, com no escoltarem? El més genuí del cristianisme és, precisament, escoltar la veu de Déu.