La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Diumenge XX (C) de durant l'any

Descarregar
Text de l'Evangeli (Lc 12,49-53): Jesús digué als seus deixebles: «He vingut a calar foc a la terra, i com voldria que ja estigués encesa! Haig de rebre un baptisme, i com desitjo que això es compleixi! En aquell temps, Jesús digué als seus deixebles: «He vingut a calar foc a la terra, i com voldria que ja estigués encesa! Haig de rebre un baptisme, i com desitjo que això es compleixi! ¿Us penseu que he vingut a portar la pau a la terra? Us asseguro que no. He vingut a portar-hi divisió. D'ara endavant els cinc membres d'una família estaran dividits entre ells: tres contra dos i dos contra tres. Es dividiran el pare contra el fill, i el fill contra el pare; la mare contra la filla, i la filla contra la mare; la sogra contra la nora, i la nora contra la sogra».

Il·lustració: + Sr. Josep Lluís Martínez i Picañol (Picanyol)

Avui, en les paraules de Jesucrist llegim les ànsies amb què el Cor de Déu desitja salvar la humanitat. Podríem dir que al Crist li “bull” la sang per la seva “impaciència” (gran desig) de consumar l’obra de la salvació de la Creu.

—«¿Us penseu que he vingut a portar la pau a la terra? Us asseguro que no. He vingut a portar-hi divisió». Paraules enèrgiques! Potser perquè davant d’un Amor tan gran no hi caben les “mitges tintes”.