La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dimecres 27 de durant l'any

Descarregar
Text de l'Evangeli (Lc 11,1-4): Un dia Jesús pregava en un indret. Quan hagué acabat, un dels deixebles li demanà: «Senyor, ensenya'ns a pregar, tal com Joan en va ensenyar als seus deixebles». Un dia Jesús pregava en un indret. Quan hagué acabat, un dels deixebles li demanà: «Senyor, ensenya'ns a pregar, tal com Joan en va ensenyar als seus deixebles». Ell els digué: «Quan pregueu, digueu: Pare, santifica el teu nom, vingui el teu Regne. Dóna'ns cada dia el pa que necessitem; perdona els nostres pecats, que nosaltres també perdonem tots els qui ens han ofès, i no permetis que caiguem en la temptació».

Il·lustració: Francesc Badia

Avui, en aquest col·loqui, detectem la posició correcta de l’home davant Déu: ensenya’ns a pregar! Res hi ha tan beneficiós com l’actitud de demanar ajuda a Déu i pregar. El resultat és que l’ésser humà surt “catapultat” envers les altures divines. En efecte, la resposta de Jesús és el “Pare nostre”: «Pare, santifica el teu nom, vingui el teu Regne. Dóna'ns cada dia el pa que necessitem; perdona els nostres pecats...».

—Jesús ens mena al Pare, si nosaltres ens hi deixem portar.