La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dimecres 4 durant l'any

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mc 6,1-6): Jesús se'n va anar al seu poble (...). Molts, en sentir-lo, se n'estranyaven i deien: «D'on li ve, tot això? Què és aquesta saviesa que ha rebut? I aquests miracles obrats per les seves mans? En aquell temps, Jesús se'n va anar al seu poble, i els seus deixebles el seguiren. El dissabte es posà a ensenyar a la sinagoga. Molts, en sentir-lo, se n'estranyaven i deien: «D'on li ve, tot això? Què és aquesta saviesa que ha rebut? I aquests miracles obrats per les seves mans? ¿No és el fuster, el fill de Maria, el germà de Jaume, de Josep, de Judes i de Simó? I les seves germanes, ¿no viuen aquí entre nosaltres?». I no eren capaços d'acceptar-lo. Jesús els digué: «Un profeta només és menyspreat al seu poble, entre els seus parents i a casa seva». I no pogué fer allí cap miracle; tan sols va curar uns quants malalts, imposant-los les mans. I el sorprenia que no tinguessin fe. Jesús recorria els pobles del voltant i hi ensenyava.

Il·lustració: Pili Piñero

Avui, els paisans de Galilea reconeixen Jesús, però —realment— no el coneixen... No accepten que pugui ser el Messies. Tants anys amb Ell i... Tot i que ningú no els havia dit que Jesús —nascut de Maria— venia del cel, si més no podien sospitar-ho a partir dels signes que realitzava.

—Sense fe és impossible conèixer totalment Jesús. Sense fe ni tan sols veiem els miracles!