La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dijous 4 durant l'any

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mc 6,7-13): En aquell temps, Jesús va cridar els Dotze i començà a enviar-los de dos en dos. Els donà poder sobre els esperits malignes. En aquell temps, Jesús va cridar els Dotze i començà a enviar-los de dos en dos. Els donà poder sobre els esperits malignes i els instruïa dient: «No prengueu res per al camí, fora del bastó: ni pa, ni sarró, ni cap moneda. Poseu-vos les sandàlies, però no us emporteu dos vestits». I els deia encara: «Quan entreu en una casa, quedeu-vos-hi fins que deixeu aquell lloc. Si una població no us acull ni us escolta, sortiu-ne i espolseu-vos la pols dels peus com a acusació contra ells». Ells se'n van anar i predicaven a la gent que es convertissin. Treien molts dimonis i curaven molts malalts, ungint-los amb oli.

Il·lustració: Pili Piñero

Avui veiem els Dotze escollits de Jesús —Simó Pere, Andreu, Jaume, Joan...— estrenant-se en llur vocació d’Apòstols. Jesucrist els ha escollit per a conviure amb Ell, preparar-los i, així junts, difondre la bona notícia de la salvació. A més, el Mestre els dóna força per a guarir malalts i expulsar dimonis.

—Quina alegria! Déu m’ha salvat i vol comptar amb mi per acompanyar els altres —amics, familiars... Per acompanyar-los per bons viaranys en aquesta vida, camí de la vida eterna.