La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dissabte 4 durant l'any

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mc 6,30-34): Els Apòstols es reuniren amb Jesús i li van explicar tot el que havien fet i ensenyat. Ell els diu: «Veniu ara vosaltres sols en un lloc despoblat i reposeu una mica». En aquell temps, els Apòstols es reuniren amb Jesús i li van explicar tot el que havien fet i ensenyat. Ell els diu: «Veniu ara vosaltres sols en un lloc despoblat i reposeu una mica». Perquè hi havia tanta gent que anava i venia, que no els quedava temps ni de menjar. Se n'anaren, doncs, amb la barca tots sols cap a un lloc despoblat. Però els veieren marxar i molts ho van saber; de totes les poblacions van córrer a peu fins allà i van arribar-hi abans que ells. Quan Jesús desembarcà, veié una gran gentada i se'n compadí, perquè eren com ovelles sense pastor; i es posà a instruir-los llargament.

Il·lustració: + Sr. Josep Lluís Martínez i Picañol (Picanyol)

Avui, els Apòstols tornen de la seva missió. Estan molt contents! Jesús els convida a reposar i escolta llurs relats. Es reuneixen en una barca, potser la de Simó Pere. Així passaren bona part del dia.

—Però quan arriben a la vora, trobaren molta gent que els esperava. El descans de Jesús es transforma en servei: escolta els Apòstols i atén la gent. I tu?