La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Diumenge 6 (B) durant l'any

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mc 1,40-45): En aquell temps, un leprós vingué a trobar Jesús i, agenollat, li suplicava: «Si vols, em pots purificar». Jesús, compadit, va estendre la mà, el tocà i li digué: «Ho vull, queda pur». En aquell temps, es presenta a Jesús un leprós i, agenollat, li suplicava: «Si vols, em pots purificar». Jesús, compadit, va estendre la mà, el tocà i li digué: «Ho vull, queda pur». A l'instant li desaparegué la lepra i quedà pur. Tot seguit Jesús el va fer marxar, després d'advertir-lo severament. Li digué: «Vigila de no dir res a ningú. Vés a fer-te examinar pel sacerdot i ofereix per la teva purificació el que va ordenar Moisès: això els servirà de prova». Però ell, així que se n'anà, començà de pregonar la nova i escampar-la pertot arreu, de manera que Jesús ja no podia entrar obertament en cap població, sinó que es quedava a fora, en llocs despoblats. Però la gent venia a trobar-lo de tot arreu.

Il·lustració: Pili Piñero

Avui, Jesucrist fa un miracle molt gran: guareix un leprós. La lepra era una malaltia incurable i mortal. El pitjor era que els leprosos els tenien marginats de la societat. Però Jesús no foragita ningú... i amb el seu amor diví desitja sanar-ho tot.

—Tot! Sí, Déu pot amb tot. És qüestió que li demanem com aquell leprós: amb fe, amb força, convençuts de què Déu ens escolta.