La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

Un equip de 200 mossens comenta l'Evangeli del dia

Veure altres dies:

Dia litúrgic: Dilluns VI de durant l'any

Text de l'Evangeli (Mc 8,11-13): En aquell temps, els fariseus vingueren i començaren a discutir amb Jesús. Per posar-lo a prova, li demanaven un senyal del cel. En aquell temps, els fariseus vingueren i començaren a discutir amb Jesús. Per posar-lo a prova, li demanaven un senyal del cel. Ell sospirà profundament i digué: «Per què demana un senyal, la gent d'aquesta generació? Us asseguro que no els serà donat cap senyal». Jesús els deixà, s'embarcà altra vegada i se'n va anar a l'altra riba.

Il·lustració: Francesc Badia

Avui apareixen més discussions. Jesús no vol discutir; més aviat som nosaltres els qui discutim amb Déu. Novament els fariseus posen trampes a Jesús: li demanen que faci un miracle. Nogensmenys, quan han vist els miracles del jove Mestre, han dit que estava posseït pel dimoni... No hi ha qui entengui aquests fariseus!

—Què pesats! És així com hem de tractar Déu? Qui és Déu: Ell o nosaltres? Perquè, a vegades, sembla que tractem Déu com un “petit mag”.