La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dijous 7 de durant l'any

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mc 9,41-50): Jesús digué als seus deixebles: «Al qui fa caure en pecat un d'aquests petits que creuen en mi, més li valdria que li lliguessin al coll una mola de molí i el tiressin al mar». En aquell temps, Jesús digué als seus deixebles: «Tothom qui us doni un got d'aigua pel fet que sou de Crist, us asseguro que no quedarà sense recompensa. Però al qui fa caure en pecat un d'aquests petits que creuen en mi, més li valdria que li lliguessin al coll una mola de molí i el tiressin al mar. Si la mà et fa caure en pecat, talla-te-la. Val més que entris a la vida sense mà, que no pas que vagis amb totes dues mans a l'infern, al foc que no s'apaga. Si el peu et fa caure en pecat, talla-te'l. Val més que entris a la vida sense peu, que no pas que siguis llançat amb tots dos peus a l'infern. I si l'ull et fa caure en pecat, arrenca-te'l. Val més que entris al Regne de Déu amb un sol ull, que no pas que siguis llançat amb tots dos ulls a l'infern, on el cuc no mor i el foc no s'apaga: tothom serà salat amb el foc de la prova. La sal és bona, però, si perd la salabror, amb què la tornareu salada? Tingueu sal enmig vostre i viviu en pau entre vosaltres».

Il·lustració: + Sr. Josep Lluís Martínez i Picañol (Picanyol)

Avui escoltem unes paraules plenes de severitat. És una advertència molt forta que surt del cor tendre de Jesús: Ell no suporta que “despistem” les ànimes (els meus fills, els meus germanets...). Hem de menar i acompanyar els nostres éssers estimats per bons camins, on puguin créixer com persones i com fills de Déu.

—T’agrada el menjar sense sal? La bona sal que som no pot esdevenir insípida, i menys encara verinosa.