La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

Un equip de 200 mossens comenta l'Evangeli del dia

Veure altres dies:

Dia litúrgic: Dimarts II d'Advent

Text de l'Evangeli (Mt 18,12-14): Si un home té cent ovelles i se li n'esgarria una, ¿no deixa les noranta-nou a la muntanya i va a buscar l'esgarriada? En aquell temps, Jesús digué als seus deixebles: «Què us sembla? Si un home té cent ovelles i se li n'esgarria una, ¿no deixa les noranta-nou a la muntanya i va a buscar l'esgarriada? I si l'arriba a trobar, us asseguro que té més alegria per aquesta ovella que per les noranta-nou que no s'havien esgarriat. Igualment, el vostre Pare del cel no vol que es perdi ni un de sol d'aquests petits».

Il·lustració: Mn. Lluís Raventós Artés

Avui, Jesús ens explica com actua el seu Pare Déu: ens estima a cadascun de nosaltres, personalment. Tots els homes i dones som igualment importants davant d’Ell. Som els seus fills! «El vostre Pare del cel no vol que es perdi ni un de sol d'aquests petits». Malgrat que jo fos l’únic pecador de la humanitat, Déu igualment vindria a aquest món per a salvar-me.

—Nadal: “Déu petitó”. Fes-te petit!: reconeix que necessites el seu ajut.