La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Diumenge 4 (C) d'Advent

Descarregar
Text de l'Evangeli (Lc 1,39-45): Per aquells dies, Maria se n'anà de pressa a la Muntanya (...), va entrar a casa de Zacaries i saludà Elisabet. Per aquells dies, Maria se n'anà de pressa a la Muntanya, en un poble de Judea, va entrar a casa de Zacaries i saludà Elisabet. Tan bon punt Elisabet va sentir la salutació de Maria, l'infant va saltar dins les seves entranyes, i Elisabet quedà plena de l'Esperit Sant. Llavors cridà amb totes les forces: «Ets beneïda entre totes les dones i és beneït el fruit de les teves entranyes! Qui sóc jo perquè la mare del meu Senyor em vingui a visitar? Tan bon punt he sentit la teva salutació, l'infant ha saltat de joia dins les meves entranyes. Feliç tu que has cregut: allò que el Senyor t'ha anunciat es complirà!».

Il·lustració: Pili Piñero

Avui, Santa Maria —amb Jesús al seu ventre— visita Elisabet i Zacaries. I es produeix una escena preciosa! Elisabet porta Joan a la seva panxa, de sis mesos. Joan ja actua com a profeta del Salvador: des del ventre de la seva mare, escolta la veu de Maria i dóna un salt de goig. Jesús, que encara no ha nascut, ha arribat a la terra!

—Elisabet ho nota i reacciona amb molta alegria. Com vas tu d’alegria?