La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Advent: 21 de Desembre

Descarregar
Text de l'Evangeli (Lc 1,39-45): Elisabet quedà plena de l'Esperit Sant. Llavors cridà amb totes les forces: «Ets beneïda entre totes les dones i és beneït el fruit de les teves entranyes! (…). Tan bon punt he sentit la teva salutació, l'infant ha saltat de joia dins les meves entranyes». Per aquells dies, Maria se n'anà de pressa a la Muntanya, en un poble de Judea, va entrar a casa de Zacaries i saludà Elisabet. Tan bon punt Elisabet va sentir la salutació de Maria, l'infant va saltar dins les seves entranyes, i Elisabet quedà plena de l'Esperit Sant. Llavors cridà amb totes les forces: «Ets beneïda entre totes les dones i és beneït el fruit de les teves entranyes! Qui sóc jo perquè la mare del meu Senyor em vingui a visitar? Tan bon punt he sentit la teva salutació, l'infant ha saltat de joia dins les meves entranyes. Feliç tu que has cregut: allò que el Senyor t'ha anunciat es complirà!».

Il·lustració: Francesc Badia

Avui escoltem un diàleg ple de goig entre dues mares: Maria i Elisabet. Però... sorpresa! Els qui dialoguen realment són dos “personatges” que estan al ventre de les respectives mares: Jesús —encara un embrió de pocs dies— i Joan Baptista —de sis mesos.

—Els dos protagonistes d’aquell solemne moment foren dos nadons, encara no nascuts! Respectem sempre la vida humana!