La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

14 de Setembre: L'Exaltació de la Santa Creu

Descarregar
Text de l'Evangeli (Jn 3,13-17): Jesús digué a Nicodem: «Ningú no ha pujat mai al cel, fora d'aquell qui n'ha baixat, el Fill de l'home. I així com Moisès va enlairar la serp en el desert, també el Fill de l'home ha de ser enlairat, perquè tots els qui creuen tinguin en Ell vida eterna». En aquell temps, Jesús digué a Nicodem: «Ningú no ha pujat mai al cel, fora d'aquell qui n'ha baixat, el Fill de l'home. I així com Moisès va enlairar la serp en el desert, també el Fill de l'home ha de ser enlairat, perquè tots els qui creuen tinguin en Ell vida eterna. Déu ha estimat tant el món que ha donat el seu Fill únic perquè no es perdi cap dels qui creuen en Ell, sinó que tinguin vida eterna. Déu no ha enviat el seu Fill al món perquè el món fos condemnat, sinó per salvar-lo per mitjà d'Ell».

Il·lustració: Pili Piñero

Avui veiem novament Nicodem parlant amb Jesús. Conversa “d’alt nivell”. I de què parlen en aquest nivell tan alt? Doncs que Jesús ha davallat del cel per a pujar a la creu. Això és increïble, inimaginable!

—Potser penses que, en fi, que no n’hi ha per tant... Doncs és a l’inrevés: n’hi ha per a molt! T’hi va la vida, ni més ni menys!