La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

29 de Setembre: Els sants Arcàngels Miquel, Gabriel i Rafael

Descarregar
Text de l'Evangeli (Jn 1,47-51): I Jesús afegí: «Us ho ben asseguro: veureu obert el cel, i els àngels de Déu pujant i baixant sobre el Fill de l'home». En aquell temps, quan Jesús veié Natanael que venia digué d'ell: «Mireu un autèntic israelita, un home que no enganya». Li diu Natanael: «D'on em coneixes?». Jesús li respon: «Abans que Felip et cridés, t'he vist sota la figuera». Li diu Natanael: «Rabí, tu ets el Fill de Déu, tu ets el Rei d'Israel». Jesús li digué: «¿Creus només perquè t'he dit que t'havia vist sota la figuera? Coses més grans veuràs!». I afegí: «Us ho ben asseguro: veureu obert el cel, i els àngels de Déu pujant i baixant sobre el Fill de l'home».

Il·lustració: Pili Piñero

Avui tenim una excel•lent notícia: Jesús no vingué Ell tot sol al món. Hi arribà amb molts àngels. No és que aquests éssers purament espirituals no actuessin ja a la terra (sempre ens han ajudat!, particularment Miquel, Gabriel i Rafel). Però des de la concepció de Maria Santíssima i el naixement de Jesús, llur presència s’ha intensificat molt. On són? Doncs aquí! No se’ls veu? Ah!, heus ací el bo i millor: no tenen cos, la qual cosa els permet tenir un “peu” al cel i un altre a la terra (millor: al teu costat, inclús dins del teu cor).

—No hi ha persones més fàcils de contactar: els parles directament, i ja està! (“tarifa plana”, sense límits, sense cost).