La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

  evangeli.net  

 

Benvolgut amic / Benvolguda amiga:

T'informem de les novetats respecte al finançament d'evangeli.net i els projectes en el que estem treballant, amb l'alegria de saber que podem seguir divulgant l'Evangeli per tot el món a través d'Internet gràcies als vostres donatius i oracions.

 

En els primers sis mesos de 2024 hem publicat nous comentaris dels Evangelis, ampliat el cicle santoral i produït nous vídeos per al nostre canal a YouTube. A family.evangeli.net, hem afegit nous dibuixos i trencaclosques i publicat nous concursos de preguntes dedicats als temps litúrgics. Us mantindrem informats dels nous continguts que anirem afegint pròximament.

El pressupost de 2024 (38.040 €), està cobert actualment en un 26%; en ell s'inclouen el manteniment de la web, l'enviament del servei a subscriptors, el desenvolupament de nous projectes i la promoció de la web. La informació sobre la gestió d'evangeli.net, les nostres despeses i com s'estan gestionant, la pots veure aquí.

Demanem la teva ajuda per cobrir la part restant del pressupost, amb l'esperança d'arribar al 100% abans d'acabar l'any. El nostre propòsit és mantenir-nos com una pàgina web sense publicitat, garantint que evangeli.net continuarà sent sempre un servei gratuït.

Et recordem que la pàgina de donatius inclou el nostre número de compte bancari per fer transferències i l'opció d'aportar diverses quantitats a través de PayPal, una sola vegada o periòdicament.

Per fer una aportació ara,

accedeix a la pàgina de donatius d'evangeli.net aquí

 

Finalment et demanem, sobretot, que preguis per nosaltres i per la labor d'evangeli.net.

Agraïts per la teva atenció, et saluda cordialment, 

L’Equip d’evangeli.net

evangeli.net
"Contemplar l'Evangeli d'avui" (Evangeli + meditació)
"Master·evangeli.net" (Evangeli + teologia)
"L’Evangeli d’avui per a la família" (Evangeli d'avui + imatge + catequesis)
Si desitges SUBSCRIURE UN AMIC, clica aquí i segueix les indicacions: és molt fàcil!
pixel tracking