La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dimecres VI de Pasqua

Descarregar
Text de l'Evangeli (Jn 16,12-15): «Quan vingui l'Esperit de la veritat, us conduirà cap a la veritat sencera». En aquell temps, Jesús digué als seus deixebles: «Encara tinc moltes coses per dir-vos, però ara us serien una càrrega massa pesada. Quan vingui l'Esperit de la veritat, us conduirà cap a la veritat sencera. Ell no parlarà pel seu compte: comunicarà tot el que senti dir i us anunciarà l'esdevenidor. Ell em glorificarà, perquè allò que us anunciarà, ho haurà rebut de mi. Tot el que és del Pare és meu; per això he dit: ‘Allò que us anunciarà, ho rep de mi’».

Il·lustració: Pili Piñero

Avui, el dia de l’Ascensió de Jesús ja és molt a prop. Després de la seva resurrecció, el Mestre s’ha trobat en diverses ocasions amb els seus Apòstols. Els ha explicat l’Escriptura i els ha preparat per a l’edificació de l’Església. Però els deixebles encara han d’aprendre molt més: ara no poden assimilar-ho tot...

—A mi em succeeix el mateix: necessito temps per tal d’assumir la riquesa de la fe cristiana. Com superar aquesta limitació? L’Esperit de la veritat ens acompanya. —Veniu, oh Sant Esperit, ompliu els nostres cors.

La nova web d'evangeli.net ja està disponible. Esperem que la distribució dels continguts i les noves funcionalitats facilitin la lectura i meditació de l'Evangeli i el seu comentari.