La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

Un equip de 200 mossens comenta l'Evangeli del dia

Veure altres dies:

Dia litúrgic: Dissabte II de durant l'any

Text de l'Evangeli (Mc 3,20-21): En aquell temps, Jesús va entrar a casa amb els deixebles, i tornà a reunir-s'hi tanta gent, que no els quedava temps ni de menjar. Quan els seus familiars sentiren dir el que passava, hi anaren per endur-se'l, perquè deien: «Ha perdut el seny!». En aquell temps, Jesús va entrar a casa amb els deixebles, i tornà a reunir-s'hi tanta gent, que no els quedava temps ni de menjar. Quan els seus familiars sentiren dir el que passava, hi anaren per endur-se'l, perquè deien: «Ha perdut el seny!».

Il·lustració: Sr. Josep Lluís Martínez i Picañol (Picanyol)

Avui a Jesús li succeeix quelcom que a tu també et pot passar: que et prenen per boig perquè estimes Déu i vius la religió. Fins i tot poden burlar-se de tu els teus millors amics i coneguts. Pot passar! No seria la primera vegada.

—No et desanimis. Si et succeís, no et sorprenguis: no et rebotis, somriu, tingues paciència, resa per ells... com el Mestre! Jesús triomfa amb la seva paciència.