La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dissabte I d'Advent

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mt 9,35-10,1.6-8): Jesús recorria totes les viles i pobles, ensenyant a les sinagogues (...). Llavors Jesús va cridar els seus dotze deixebles i els donà poder de treure els esperits malignes i de guarir malalties i xacres de tota mena. En aquell temps, Jesús recorria totes les viles i pobles, ensenyant a les sinagogues, anunciant la bona nova del Regne i guarint malalties i xacres de tota mena. En veure aquella multitud de gent, malmenada i desesperançada com les ovelles sense pastor, se n'apiadà, i digué als seus deixebles: «La collita és abundant, però hi ha pocs segadors. Demaneu a l'amo dels sembrats que hi faci anar més segadors.

Llavors Jesús va cridar els seus dotze deixebles i els donà poder de treure els esperits malignes i de guarir malalties i xacres de tota mena i els féu aquestes recomanacions: «Aneu més aviat a les ovelles perdudes d'Israel. Pel camí prediqueu dient: ‘El Regne del cel és a prop’. Cureu malalts, ressusciteu morts, purifiqueu leprosos, traieu dimonis; de franc ho heu rebut, doneu-ho també de franc».

Il·lustració: Francesc Badia

Avui ens preguntem: ¿com puc saber allò que Jesucrist ens explicà ara fa vint segles? Jesús-Mestre elegí els dotze Apòstols: a ells els explicà amb detall moltes coses.

—A més, el Pare ens envià també l’Esperit Sant que ens ajuda a entendre la Paraula de Déu i a transmetre-la de generació en generació. Malgrat que són molts segles de distància, per al Déu etern no hi ha res impossible!

La nova web d'evangeli.net ja està disponible. Esperem que la distribució dels continguts i les noves funcionalitats facilitin la lectura i meditació de l'Evangeli i el seu comentari.