La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Diumenge de Pasqua (Missa del dia)

Descarregar
Text de l'Evangeli (Jn 20,1-9): «No és aquí: ha ressuscitat» El diumenge, Maria Magdalena se'n va anar al sepulcre de bon matí, quan encara era fosc, i veié que la pedra havia estat treta de l'entrada del sepulcre. Llavors se'n va corrents a trobar Simó Pere i l'altre deixeble, aquell que Jesús estimava, i els diu: «S'han endut el Senyor fora del sepulcre i no sabem on l'han posat».

Pere i l'altre deixeble van sortir cap al sepulcre. Corrien tots dos junts, però l'altre deixeble s'avançà a Pere i va arribar primer al sepulcre, s'ajupí i veié aplanat el llençol d'amortallar, però no hi va entrar. Després arribà també Simó Pere, que el seguia, i va entrar al sepulcre; veié aplanat el llençol d'amortallar, però el mocador que li havien posat al cap no estava aplanat com el llençol, sinó que continuava lligat a part. Llavors va entrar també l'altre deixeble, que havia arribat primer al sepulcre, ho veié i cregué. De fet, encara no havien entès que, segons l'Escriptura, Jesús havia de ressuscitar d'entre els morts.

Il·lustració: Pili Piñero

Avui trobem Jesús ressuscitat. Maria Magdalena i altres dones han anat al sepulcre. La tomba, però, és buida: Jesús ja ho hi és; Ell és Déu i ha tornat a la vida. Dos àngels li diuen a Maria que Jesús ha ressuscitat... Poc després Jesús se li apareix i li mana anar a dir als Apòstols que Ell ha ressuscitat i viu.

—La resurrecció, la vida eterna, anar al cel amb Déu i els sants: això és el més important!