La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dissabte dins l'octava de Pasqua

Descarregar
Text de l'Evangeli (Mc 16,9-15): El diumenge, de bon matí, Jesús ressuscitat es va aparèixer primer a Maria Magdalena. El diumenge, de bon matí, Jesús ressuscitat es va aparèixer primer a Maria Magdalena, de qui havia tret set dimonis. Ella anà a anunciar-ho als qui havien conviscut amb Jesús i que ara estaven afligits i ploraven. Però aquests, quan van sentir que Jesús vivia i que ella l'havia vist, no la van creure. Després d'això, es va manifestar amb un aspecte diferent a dos d'ells que feien camí fora ciutat. Aquests, llavors, se'n tornaren a anunciar-ho als altres, però tampoc no els van creure. Finalment, mentre eren a taula, Jesús es va aparèixer als Onze i els reprotxà la seva falta de fe i la seva duresa de cor, ja que no havien cregut els qui l'havien vist ressuscitat. Els digué: «Aneu per tot el món i anuncieu la bona nova de l'Evangeli a tota la humanitat».

Il·lustració: Pili Piñero

Avui llegim un resum del Diumenge de Resurrecció. La primera persona que veié Jesús viu fou Maria Magdalena. Ella ho digué als Apòstols, però no la varen creure... Al final del dia, Jesucrist ressuscitat s’aparegué als Apòstols: després de desitjar-los la pau, els corregí per llur falta de confiança.

—La Magdalena va anar a la matinada al sepulcre per tal de tenir cura del cos del Senyor.... i se’l trobà ressuscitat! “A qui matina, Déu l’ajuda”.