La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dimarts 2 de Pasqua

Descarregar
Text de l'Evangeli (Jn 3,7-15): «Ningú no ha pujat mai al cel, fora d'aquell qui n'ha baixat, el Fill de l'home». En aquell temps, Jesús digué a Nicodem: «No t'estranyis que t'hagi dit: ‘Cal que nasqueu de dalt’. El vent bufa allà on vol; en sents la remor, però no saps d'on ve ni on va. Així mateix passa amb el qui neix de l'Esperit». Nicodem li replicà: «Com pot ser tot això?». Jesús li respongué: «I tu, que ets mestre d'Israel, no ho comprens? Et ben asseguro que parlem d'allò que sabem i donem testimoni d'allò que hem vist, però vosaltres no admeteu el nostre testimoni. Si no em creieu quan us parlo de les coses terrenals, com podreu creure'm quan us parli de les celestials? Ningú no ha pujat mai al cel, fora d'aquell qui n'ha baixat, el Fill de l'home. I així com Moisès va enlairar la serp en el desert, també el Fill de l'home ha de ser enlairat, perquè tots els qui creuen tinguin en Ell vida eterna».

Il·lustració: Pili Piñero

Avui continua el diàleg entre Jesucrist i el mestre Nicodem. Jesús parla de la seva “Família Divina”: l’Esperit Sant i el Pare. Per a entendre Jesús cal confiar en les seves paraules. Perquè ningú no ha vist el Pare i l’Esperit Sant: només el Fill que viu eternament en el cel i que ha vingut a la terra per a salvar-nos amb el sacrifici de la Creu.

—Tres Persones Divines en un sol Déu: és la veritat més important del cristianisme.