La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dimecres 2 de Pasqua

Descarregar
Text de l'Evangeli (Jn 3,16-21): «Déu ha estimat tant el món que ha donat el seu Fill únic (...) per salvar-lo per mitjà d'Ell». Déu ha estimat tant el món que ha donat el seu Fill únic perquè no es perdi cap dels qui creuen en Ell, sinó que tinguin vida eterna. Déu no ha enviat el seu Fill al món perquè el món fos condemnat, sinó per salvar-lo per mitjà d'Ell. Els qui creuen en Ell no són condemnats, però els qui no creuen ja han estat condemnats, perquè no han cregut en el nom del Fill únic de Déu. La condemna ha arribat per això: quan la llum ha vingut al món, els homes s'han estimat més la foscor que la llum, ja que les seves obres eren dolentes. Tots els qui obren el mal tenen odi a la llum, i no s'acosten a la llum perquè quedarien al descobert les seves obres. Però els qui viuen d'acord amb la veritat s'acosten a la llum perquè es vegin les seves obres, ja que les fan segons Déu.

Il·lustració: Pili Piñero

Avui Jesús li explica a Nicodem que Déu ens estima tant que el Pare del cel ha enviat el seu Fill a la terra per a donar-nos la vida eterna. Realment, fa 2.000 anys a Betlem nasqué Jesús de la Verge Maria. Jesucrist, quan començà a predicar, va dir que Ell venia del Pare i que al Pare retornaria... Vol, però, retornar-hi amb nosaltres!

—Jesús ens dóna una gran esperança, que és com una gran llum que il·lumina el nostre camí en aquesta vida.