La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dimecres 4 de Pasqua

Descarregar
Text de l'Evangeli (Jn 12,44-50): «Els qui em veuen a mi veuen el qui m'ha enviat». En aquell temps, Jesús va cridar: «Els qui creuen en mi, més que creure en mi, creuen en el qui m'ha enviat; i els qui em veuen a mi veuen el qui m'ha enviat. Jo, que sóc la llum, he vingut al món perquè ningú dels qui creuen en mi no es quedi en la fosca. Als qui escolten les meves paraules i no les guarden, no sóc jo qui els condemno, perquè no he vingut a condemnar el món, sinó a salvar-lo. Els qui em rebutgen a mi i no acullen les meves paraules, ja tenen qui els condemnarà: és la paraula que jo he predicat, la que els condemnarà el darrer dia, perquè jo no he parlat pel meu compte; el Pare mateix que m'ha enviat, m'ha manat què havia de dir i de predicar. I sé que el seu manament és vida eterna. Per això, tot el que jo dic, ho dic tal com el Pare m'ho ha comunicat.

Il·lustració: Francesc Badia

Avui, Jesús ens introdueix en la intimitat de la Santíssima Trinitat. Déu no és un ésser solitari; Ell és des de sempre com una família, una comunitat de persones que viuen una mateixa Vida: Pare, Fill i Esperit Sant.

El Pare ha enviat el seu Fill etern a la terra per a guarir la humanitat debilitada pel pecat. El Fill fet home és Jesús de Natzaret: Ell ve del Pare!

—El qui creu a Jesús creu al Pare. Gràcies, Jesús, perquè m’has dit que Déu és el meu Pare del cel!