La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dijous 4 de Pasqua

Descarregar
Text de l'Evangeli (Jn 13,16-20): Després de rentar els peus als seus deixebles... Després de rentar els peus als seus deixebles, Jesús els digué: «Us ho ben asseguro: el criat no és més important que el seu amo, ni l'enviat més important que el qui l'envia. Ara que heu entès tot això, feliços de vosaltres si ho poseu en pràctica! No parlo per tots vosaltres. Sé qui vaig escollir, però s'havia de complir allò que diu l'Escriptura: El qui compartia el meu pa, m'ha traït el primer. Us ho dic ara, per endavant, perquè, quan passi, cregueu que jo sóc. Us ho ben asseguro: qui acull els qui jo enviaré, m'acull a mi, i qui m'acull a mi, acull el qui m'ha enviat».

Il·lustració: Pili Piñero

Avui, el Senyor dóna una sorpresa als Apòstols: algú el trairà. Restes tristos! Jesucrist els adverteix per tal que estiguin preparats.

Només “Algú” —Jesús— que té la mirada eterna de Déu pot dir què és el que ha de succeir. Aleshores, quan tot s’esdevingui, comprovaran una altra vegada que Jesús és Déu, que Jesús és “Jo Sóc”. Segles abans, quan Moisès preguntà Déu quin era el seu nom, Déu li respongué: “Jo Sóc”.

—Jesús em renta els peus vessant la seva Sang per mi. Jesús, no permetis que jo et traeixi!