La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dissabte 4 de Pasqua

Descarregar
Text de l'Evangeli (Jn 14,7-14): «Jo estic en el Pare i el Pare està en mi». En aquell temps, Jesús digué als seus deixebles: «Si m'heu conegut a mi, també coneixereu el meu Pare. I des d'ara ja el coneixeu i l'heu vist». Li diu Felip: «Senyor, mostra'ns el Pare, i no ens cal res més». Jesús li respon: «Felip, fa tant de temps que estic amb vosaltres, i encara no em coneixes? Qui m'ha vist a mi ha vist el Pare. Com pots dir que us mostri el Pare? ¿No creus que jo estic en el Pare i el Pare està en mi? Les paraules que jo us dic, no les dic pel meu compte. És el Pare qui, estant en mi, fa les seves obres.

»Creieu-me: jo estic en el Pare i el Pare està en mi; i, si més no, creieu per aquestes obres. Us ho ben asseguro: qui creu en mi, també farà les obres que jo faig, i encara en farà de més grans, perquè jo me'n vaig al Pare. I tot allò que demanareu al Pare en nom meu, jo ho faré; així el Pare serà glorificat en el Fill. Sempre que demaneu alguna cosa en nom meu, jo la faré».

Il·lustració: Pili Piñero

Avui, el Senyor s’està acomiadant dels Apòstols. I els diu obertament que Ell és Déu: «Qui m’ha vist a mi ha vist el Pare». Jesús de Natzaret és Déu!, i amb Ell podem entrar en la vida familiar de la Santíssima Trinitat: la vida del pare, del Fill i de l’Esperit Sant.

—Jesús ens diu: «Creieu-me; i, si més no, creieu per aquestes obres». Jesucrist ha fet coses grans que ningú més ha realitzat mai: la més important és la seva resurrecció. Jesús, en Vós confio!