La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dilluns 5 de Pasqua

Descarregar
Text de l'Evangeli (Jn 14,21-26): «L'Esperit Sant que el Pare enviarà en nom meu, us farà recordar tot el que jo us he dit». En aquell temps, Jesús digué als seus deixebles: «El qui m'estima és el qui té els meus manaments i els guarda; i al qui m'estima, el meu Pare l'estimarà i jo també l'estimaré i em manifestaré a ell». Judes, no l'Iscariot, li pregunta: «Senyor, què ho fa que et vulguis manifestar a nosaltres però no al món?». Jesús li respon: «Qui m'estima, guardarà la meva paraula; el meu Pare l'estimarà i vindrem a fer estada en ell. El qui no m'estima, no guarda les meves paraules. I la paraula que escolteu no és meva, sinó del Pare que m'ha enviat. Us he dit tot això mentre he estat amb vosaltres, però el Defensor, l'Esperit Sant que el Pare enviarà en nom meu, us farà recordar tot el que jo us he dit, i us ho farà entendre».

Il·lustració: Pili Piñero

Avui, Jesucrist ens diu dues coses molt importants. La primera: si vull estimar el Senyor, haig de respectar els manaments de la Llei de Déu. Si ho faig, aleshores s’escaurà quelcom molt gran: Déu vindrà sobre mi i habitarà en el meu cor.

A més, Jesús anuncia que, des del cel, el Pare i Ell ens enviaran el seu Amor, l’Esperit Sant. Déu Esperit Sant és el Consolador perquè viu en nosaltres i ens ajuda a entendre els ensenyaments de Jesús.

—Per a obrir el teu cor a Déu, només has de dir-li: —Jesús, vine a mi!