La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dimarts 5 de Pasqua

Descarregar
Text de l'Evangeli (Jn 14,27-31a): «Me'n vaig, però tornaré a vosaltres». En aquell temps, Jesús digué als seus deixebles: «Us deixo la pau, us dono la meva pau. Jo us dono la pau que el món no dóna. Que els vostres cors s'asserenin i no temin. Heu sentit que us deia: ‘Me'n vaig, però tornaré a vosaltres’. Si m'estiméssiu, us alegraríeu de saber que me'n vaig al Pare, perquè el Pare és més gran que jo. Us ho he dit ara, per endavant, perquè, quan això passi, cregueu. Ja no parlaré gaire més temps amb vosaltres, perquè arriba el príncep d'aquest món. No és que ell tingui poder sobre mi, però així el món sabrà que jo estimo el Pare i que faig el que el Pare m'ha manat».

Il·lustració: Pili Piñero

Avui, el Senyor consola els seus deixebles. Jesús se’n va! A on? Primer, marxà morint en la Creu: la seva mort fou un anar-se’n al cel. Tres dies després ressuscità i, encara durant un breu temps, es va anar apareixent als deixebles. Finalment, el dia de l’Ascensió pujà al cel amb el seu cos ressuscitat.

—El Senyor demana que no es torbi el nostre cor. Ell ens dóna la veritable pau: Jesús, perquè és Déu, està al cel i està amb cadascun de nosaltres. Fins i tot, dins de nosaltres quan el rebem en la Comunió.