La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dimecres 5 de Pasqua

Descarregar
Text de l'Evangeli (Jn 15,1-8): «Estigueu en mi, i jo estaré en vosaltres». En aquell temps, Jesús digué als seus deixebles: «Jo sóc el cep veritable i el meu Pare és el vinyater. Les sarments que no donen fruit, el Pare les talla, però les que donen fruit, les neteja perquè encara en donin més. Vosaltres ja sou nets gràcies al missatge que us he anunciat. Estigueu en mi, i jo estaré en vosaltres. Així com les sarments, si no estan en el cep, no poden donar fruit, tampoc vosaltres no en podeu donar si no esteu en mi. Jo sóc el cep i vosaltres les sarments. Aquell qui està en mi i jo en ell, dóna molt de fruit, perquè sense mi no podeu fer res. Si algú se separa de mi, és llençat fora i s'asseca com les sarments. Les sarments, un cop seques, les recullen i les tiren al foc, i cremen. Si esteu en mi i les meves paraules resten en vosaltres, podreu demanar tot el que voldreu, i ho tindreu. La glòria del meu Pare és que doneu molt de fruit i sigueu deixebles meus».

Il·lustració: Pili Piñero

Avui, abans de marxar al cel, Jesucrist ens assegura que Ell estarà amb nosaltres. Déu pot fer això: estar al cel —junt al Pare i l’Esperit Sant— i, alhora, romandre a la terra. Ho fa a través del seu Amor, l’Esperit Sant, que habita en els nostres cors. Ho fa a través de la Comunió i dels altres sagraments.

—Jesús ens demana que romanguem amb Ell. Així la nostra vida donarà fruit i serà bonica: a vegades amb dolors, però sempre amb alegria. Que n’és de bonic estar amb Déu i amb els meus germans!