La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dijous 5 de Pasqua

Descarregar
Text de l'Evangeli (Jn 15,9-11): «Tal com el Pare m'estima, també jo us estimo a vosaltres. Manteniu-vos en el meu amor». En aquell temps, Jesús digué als seus deixebles: «Tal com el Pare m'estima, també jo us estimo a vosaltres. Manteniu-vos en el meu amor. Si guardeu els meus manaments, us mantindreu en el meu amor, tal com jo guardo els manaments del meu Pare i em mantinc en el seu amor. Us he dit tot això perquè la meva joia sigui també la vostra, i la vostra joia sigui completa».

Il·lustració: Pili Piñero

Avui veiem l’immens amor que Jesús ens té: Ell ens estima tant com el Pare estima el seu Fill etern. És un amor infinit! Amb raó Jesucrist ens demana que estiguem dins del seu amor: és el millor de la vida de l’home. I això pot ser costós a voltes, però el camí és clar: les passes de Jesús.

—Els meus pares, els meus germans m’estimen molt, molt. Però l’Amor de Déu és Amor amb majúscula. Ell ens ha donat la vida i, alhora, ha lliurat la seva Vida per nosaltres.