La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Diumenge 6 (B) de Pasqua

Descarregar
Text de l'Evangeli (Jn 15,9-17): «Tal com el Pare m'estima, també jo us estimo a vosaltres (...). Us he dit tot això perquè la meva joia sigui també la vostra, i la vostra joia sigui completa». En aquell temps, Jesús digué als seus deixebles: «Tal com el Pare m'estima, també jo us estimo a vosaltres. Manteniu-vos en el meu amor. Si guardeu els meus manaments, us mantindreu en el meu amor, tal com jo guardo els manaments del meu Pare i em mantinc en el seu amor. Us he dit tot això perquè la meva joia sigui també la vostra, i la vostra joia sigui completa.

»Aquest és el meu manament: que us estimeu els uns als altres tal com jo us he estimat. Ningú no té un amor més gran que el qui dóna la vida pels seus amics. Vosaltres sou els meus amics si feu el que jo us mano. Ja no us dic servents, perquè el servent no sap què fa el seu amo. A vosaltres us he dit amics perquè us he fet conèixer tot allò que he sentit del meu Pare. No m'heu escollit vosaltres a mi; sóc jo qui us he escollit a vosaltres i us he confiat la missió d'anar pertot arreu i donar fruit, i un fruit que duri per sempre. I tot allò que demanareu al Pare en nom meu, ell us ho concedirà. Això us mano: que us estimeu els uns als altres».

Il·lustració: + Sr. Josep Lluís Martínez i Picañol (Picanyol)

Avui, poc abans de la seva Ascensió, Jesús ens prevé de la tristor: vol que siguem feliços romanent units a Déu. El dia de la seva Ascensió al cel, Jesucrist no marxarà lluny, com si hagués d’estar en un altre planeta. Seguirà entre nosaltres. El seu Cos, que morí i ressuscità, ara està divinitzat...

—La Humanitat de Jesús ha experimentat un “salt de qualitat”: viu plenament com Déu. La nostra felicitat és total! —Jesús, ja que ets al cel, sé que sempre estàs al meu costat..., i dins meu!