La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Diumenge VI (C) dePasqua

Descarregar
Text de l'Evangeli (Jn 14,23-29): «L'Esperit Sant que el Pare enviarà en nom meu, us farà recordar tot el que jo us he dit». En aquell temps, Jesús digué als seus deixebles: «Qui m'estima, guardarà la meva paraula; el meu Pare l'estimarà i vindrem a fer estada en ell. El qui no m'estima, no guarda les meves paraules. I la paraula que escolteu no és meva, sinó del Pare que m'ha enviat. Us he dit tot això mentre he estat amb vosaltres, però el Defensor, l'Esperit Sant que el Pare enviarà en nom meu, us farà recordar tot el que jo us he dit, i us ho farà entendre. Us deixo la pau, us dono la meva pau. Jo us dono la pau que el món no dóna. Que els vostres cors s'asserenin i no temin. Heu sentit que us deia: ‘Me'n vaig, però tornaré a vosaltres’. Si m'estiméssiu, us alegraríeu de saber que me'n vaig al Pare, perquè el Pare és més gran que jo. Us ho he dit ara, per endavant, perquè, quan això passi, cregueu».

Il·lustració: Pili Piñero

Avui Jesús encara ens adreça paraules d’acomiadament. Diu que, si l’estimem, Ell i el Pare estaran amb nosaltres. Quin goig tan gran en saber que Déu és tan a prop dels qui l’estimen! I per al nostre consol, Ells ens enviaran llur Amor, l’Esperit Sant, per tal de guiar-nos.

—Déu és una petita Família Divina: Pare, Fill i Esperit Sant. Tres Persones que són una “Llar Divina” molt unida.