La nostra pàgina utilitza cookies per millorar l'experiència d'usuari i li recomanem acceptar el seu ús per aprofitar plenament la navegació

L’Evangeli d’avui
per a la família

Evangeli d'avui + imatge + catequesis

Dilluns 6 de Pasqua

Descarregar
Text de l'Evangeli (Jn 15,26—16,4): «Quan vingui el Defensor, (...) que jo us enviaré des del Pare, Ell donarà testimoni de mi». En aquell temps, Jesús digué als seus deixebles: «Quan vingui el Defensor, l'Esperit de la veritat que procedeix del Pare i que jo us enviaré des del Pare, Ell donarà testimoni de mi. I també vosaltres sereu testimonis, perquè heu estat amb mi des del principi. Us he dit tot això perquè no sucumbiu en la prova. Us expulsaran de les sinagogues; més encara, ve un temps que els qui us matin es pensaran que donen culte a Déu. Tot això ho faran perquè no ens han conegut ni al Pare ni a mi. Us he dit tot això perquè, quan arribi aquell temps, recordeu que ja us ho havia predit».

Il·lustració: Pili Piñero

Avui, Jesús parla de l’Esperit Sant. El Pare i el Fill, després de l’Ascensió, ens l’enviaran. És la Tercera Persona de la Santíssima Trinitat. Segurament ens resulta menys conegut que el Pare i el Fill, però és igualment una Persona Divina. L’Esperit Sant és l’Amor infinit del Pare i del Fill: un Amor tan i tan gran que és una Persona Divina.

—Mamà i papà s’estimen... i llur amor s’ha fet persona precisament en tu... De manera semblant procedeix l’Esperit Sant!